Kdy mě manžel rozesmál:

10. 6. 2013 23:00
Rubrika: Nezařazené

-         Když přinesl z práce prošlou dvoucestnou intubační kanylu * (je anesteziolog)  a dal ji našemu tenkrát dvouměsíčnímu synovi na hraní s tím, že ta kanyla je sterilní a zaručeně bez ftalátů a tudíž velmi vhodná jako hračka pro děti do tří let.

-         Když řekl našemu synovi, který zrovna ječel z nějakého důvodu, při němž jsme mu nemohli být ani při nejlepší vůli nápomocni: „Venoušku, obětuj to Pánu!“

-         Když přinesl dítě z koupelny vzorně přebalené a pečlivě oblečené do dupaček, které mají na bříšku obrázek zvíci většího jablka. Nyní byl obrázek ukryt na zádech a tlapičky dupaček obrácené nazad. Nu, také to tak šlo. Muži si prostě nevšímají zbytečných detailů.

-         Když pojmenoval náš starší celočervený kočárek (v němž jsme návdavkem vozili syna přikrytého růžovou dekou), Ferrari – je také červené a také v něm jezdí jen muži. A jací! ;-)

 

-         Když Venouškovi se šibalským úsměvem připevnil šňůrku od dudlíku na rukáv – bylo jen otázkou vteřin, kdy sebou dítě škubne a začne plakat, kterýže to necita mu zase sebral šidítko ;-).

 

- Když tiše zanechal v ledničce pokličku... Prý chtěl nadzdvihnutím pokličky na hrnci v ledničce zjistit, co je uvnitř hrnce a zda stojí za to ho vytáhnout, a když to zjistil ke své spokojenosti, vytáhl hrnec, ale s pokličkou se zapomněl obtěžovat ;-).

-         Když mu píšu do práce nějakou malichernou starost (třeba, že mi zmoklo prádlo, že jsem zase zaspala – je neuvěřitelné, že dokážu zaspat i vedle dítěte!, že se mi nepovedla buchta) a on mi napíše v odpověď něco, co mě rozesměje a u čeho si vždy vzpomenu, že se svět netočí kolem prádla obarveného načerveno zapomenutou ponožkou.

-         … sem lze doplňovat tisíce drobností, které jsem ze své děravé makovice již vytrousila, ale které mi dělají život krásným a veselým. Díky Tobě, manželi!

 

-         P.S.: Článek prošel autorizační kontrolou hlavního aktéra.

 

* dvoucestná intubační kanyla = plastová trubka, která se při uspávání před operací zastrčí do dýchacích cest a napojí se na dýchací přístroj; lze ji při plicních operacích použít na dýchání jen jednou či oběma plícemi

Zobrazeno 3048×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio